Gruppen som ga oss dårlig rykte kan forsvinne!!!!! :))

Hei!

I går så satt jeg og lookte på facebook da jeg fant en artikkel. Det handler om en hudsykdom som rammer IS i Syria. Dette kan være et godt bonus for oss muslimer for hvis de blir borte, så kan vi samarbeide med å renvaske rykta vi har. Så vil alle glemme den rykten, og da slipper vi å bli krenket på nettet for det drittet IS har gjort.

STORE SÅR: Infeksjonen leishmaniasis kommer i flere utgaver. En av dem etterlater seg store åpne sår på hudoverflaten slik som bildet viser. Foto: Centers for Disease Control and Prevention (CSC)

http://www.dagbladet.no/2015/04/12/nyheter/utenriks/is/krig_og_konflikter/den

_islamske_stat/38570725/

Bare kopier linken over og les mer om artikkelen.

Det som er dumt er at noen få uskyldige også blir rammet av sykdommen, men leger uten grenser er på saken og hjelper hvert eneste uskyldige menneske som har sykdommen, men IS får selvfølgelig ikke hjelp i det hele tatt. Handlinger har konsekvenser sånn er livet, dette er et tegn på at Allah finnes og har straffet dem. Men det blir verre der oppe i helvete. So enjoy your karma ;)

 

Islam4ever<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

islam4ever

islam4ever

74, Vestby

Vi er jenter og gutter som er ganske religiøse. Vi blogger om hvordan det er å være muslim og hvor bra Islam er. Vi avslører aldri hvem vi er.

Kategorier

Arkiv

hits